Hva er Spond?

Spond er en tjeneste for å organisere grupper. Hver person kan kun ha én Spond-profil og denne er knyttet til mobilnummeret eller eposten du registrerer. Det er bl.a. derfor viktig ikke å registrere foresattes mobilnummer på barna, men legge inn foresattes navn, e-postadr. og mob.nr i rollen som foresatt.

For foresatte (og medlemmer med egen mobil) er det aller enklest å benytte Spond ved å laste ned appen, men det er ikke en forutsetning for å bruke tjenesten.Den kan også brukes på web.

 

Hvorfor Spond?

Med Spond får klubb og lag en felles løsning som gjør at vi hele tiden forholder oss til den samme medlemslisten.
Mulighet for å legge inn egne felt i medlemsregister så vi enklere kan sortere lister og gjøre utvalg. F.eks. felt for å kunne legge inn hvilken skole medlemmer på yngre lag tilhører.

Enklere og mer effektiv plattform for kommunikasjon med medlemmer, foresatte og støtteapp. rundt lagene. 
Enklere oversikt for alle – her kan alle aktiviteter legges inn (kamper, treninger, cuper osv.) og det er lett å svare på om man er med eller ikke.

All faktuering fra klubben skjer fra Spond (treningsavgift og medlemsavgift).

Hvordan komme i gang – hva skal jeg som medlem eller foresatt gjøre?

  • Aller først: last ned appen. Du  ikke ha appen, men det gjør det betraktelig enklere for både deg og oss. 

    NB: Laster du ikke ned appen  du ha e-postadresse registrert, det vil ikke bli sendt info på sms (bortsett fra ved invitasjon til nedlasting) – kun via appen og pr. e-post om du ikke har appen.
              

 

  • VIKTIG: Spond er bygget slik at det i medlemmets profil kun skal legges medlemmets egen info – dvs. at hvis medlemmet ikke har mobilnummer eller e-postadresse så skal disse feltene stå åpne. Foresattes info skal ikke registreres på medlemmet, men foresatte skal knyttes til medlemmet med rollen “Foresatt” og der skal foresattinfo være.

  • Hvis du har flere barn i klubben: sjekk at det er den samme foresatte som står som primærkontakt for begge/alle barn. Primærkontakt vil etter hvert også bli betalingsansvarlig.

  • Sjekk at info som er lagt inn for foresatte er riktig, eventuelt korriger og/eller legg til foresatt/e som mangler. Vi ønsker at du legger inn navn og etternavn + e-postadresse og mobilnummer.
  • Frem til appen er lastet ned får dere varsler og info på e-post. Når appen er lastet ned sendes kun påminnelser til e-post (i tillegg til i appen).
  • Registrer betalingskort under fanen “Betalinger” fra hjemskjermen. Her kan du legge inn så mange kort du vil. Kortene vil bli brukt til betaling når du skal betale medlemskontigent og treningsavgift.

  • Hjelpesenter for Spond finner du her – vi anbefaler alle å lese gjennom info der så dere blir bedre kjent med hvordan appen og systemet fungerer.